Tjuveri fra oppgang C


Fra Marius Lysholm i oppgang C har vi mottatt melding om tjuveri med bl.a. følgende tekst:


«Som nevnt i telefonsamtale med styreleder tidligere i dag har vi opplevd to tyveri / innbrudd i oppgang C i løpet av den siste uken:

1) Tyveri av el-sykkel natt til 18. mai

2) Tyveri av barnevogn og sparkesykkel natt til i dag 24. mai

Begge forhold er anmeldt til politiet.

I forbindelse med det første tyveriet mistenkte vi at døren ikke var lukket ordentlig (de gamle tredørene smekker seg ofte ikke helt igjen av seg selv når temperaturene stiger/ synker). Men i går kveld kl 2200 sjekket jeg at døren var låst ordentlig. I dag kl 0820 var barnevogn og sparkesykkel borte. Det kan derfor være noen som har kommet seg inn med nøkkel.

Ønsker uansett at alle følger nøye med og holder et ekstra øye med at dørene er ordentlig lukket og låst. Ellers er det opp til styret om de ønsker å vurdere mulighetene for bytte av lås / installere system-nøkkel.»


Styret vil med bakgrunn i tjuveriene fra oppgang C minne om at utgangsdørene alltid må holdes lukket, og be om at vi forsikrer oss om at døren går i lås både når vi går ut og inn. Vi oppfordrer også beboerne til å følge nøye med på, og eventuelt ta kontakt med uvedkommende, dersom dere støter på ukjente personer så vel utenfor som inne i oppgangene. Og naturligvis ikke slipp noen ukjente inn uansett hvilke ærend de oppgir å ha. Eventuelle uønskede hendelser bes meldt styret@gjetemyrsveien.no uten opphold.