Flytting av rom-funksjoner

Flytting av funksjoner og endring av rom i den enkelte leilighet - styrets rolle



Etter en konkret henvendelse fra aksjonær Jørgen Holtan Jørgensen har styret diskutert sin egen rolle i forhold til aksjonærenes ønsker om endring av rominndeling etc. i den enkelte leilighet.

Styrets konklusjon er som følger:

Det er verken hensiktsmessig eller nødvendig at styret har noen mening om rominndelingen og endring av denne, herunder plassering av funksjoner i den enkelte leilighet.

Spørsmål om endringer/oppgraderinger av den enkeltes leilighet utover ren overflatebehandling skal forelegges PBE (Plan- og bygningsetaten) av den aktuelle aksjonær, med forespørsel om hvorvidt det kreves byggemelding eller ikke. Styret skal ha kopi av slik forespørsel og svar, eventuelt av byggemelding (kvittering for innsendt byggemelding) og ferdigmelding.

Når endringen medfører arbeid med sluk, avløpsrør etc. skal styret ta stilling til om det aktuelle soilrøret skal skiftes samtidig. I så fall skal styret godkjenne pris og få fakturaen for soilrøret og arbeidet med dette direkte til boligselskapet.  

Det forutsettes at alt slikt arbeid utføres av godkjente håndtverksbedrifter.

Innholdet i denne informasjonen er å betrakte som en instruks fastsatt av styret, som alle selskapets aksjonærer forpliter å rette seg etter.

Oslo, 20. september 2022

Med hilsen  


Kåre A. Syltebø /s/
Styrets leder