Disponering av de seks hagekassene og de tre små beddene vis a vis sykkelstativet

Vi har seks hagekasser og mellom dem tre bedd, vis a vis sykkelstativet, som navngitte aksjonærer fikk disponere privat for dyrking av grønnsaker, urter, bær o.l.

Nå har flere av dem som fikk disponere en slik plass flyttet, og det ser ikke ut som om det er «hobbygartnere» som disponerer de resterende plassene, men det kan jo være tilfeldig, eller muligens har alle flyttet.

Det er nå uansett behov for en gjennomgang og en oppdatering/kartlegging av hvem som disponerer de seks hagekassene og de tre beddene. Styret vil også be de av aksjonærene som er interessert i å disponere en av de seks kassene, eller ett av de tre beddene, om å melde fra om dette, så vil vi foreta en ny vurdering/tildeling i vårt styremøte 9. oktober 2023. I fortsettelsen ønsker vi også at det er kjent hvem som har hvilke kasse/bedd og at vedkommende også må benytte plassen til «kjøkkenhage» med grønnsaker, urter, bær o.l., slik meningen var da de ble etablert.

De av dere som disponerer en av kassene eller ett av beddene, og ønsker å fortsette med det, bes melde dette til styret@gjetemyrsveien9as.noinnen 4. oktober 2023, og beskrive hvilken kasse eller bedd dere disponerer. Første kasse og første bedd, er da det som er nærmest trampolinen.

Tilsvarende ber vi om at de av dere som i dag ikke disponerer en av kassene eller ett av beddene, men ønsker å få en slik bruksrett for de nærmeste årene, også melder sin interesse til styret@gjetemyrsveien9as.no innen 4. oktober 2023. Ved tildelingen vil ansiennitet i gården være avgjørende om interessen er større enn det vi har kasser og bedd til.

Oslo, 28. september 2023

Med hilsen 
Kåre A. Syltebø /s/
Styrets leder