Dugnad 19. oktober kl. 17 – 19, Container som også kan benyttes av beboerne

Det blir dugnad torsdag 19. oktober 2023 fra kl. 17 til 19. Styret rekvirerer container som blir plassert i hagen i god tid før dugnaden. Containeren kan også benyttes av beboerne som har noe de ønsker å kvitte seg med før vinteren. Beboere som ønsker å kaste/kvitte seg med elektriske artikler, maling, lakk eller annet som er forurenset bes ikke kaste slikt i containeren, men sette det ved siden av, da slike artikler blir avhendet som spesialavfall.

Vi minner samtidig om at det av brannvern og sikkerhetshensyn ikke er anledning til å hensette «saker og ting» i fellesarealene, uten at dette eventuelt er av svært midlertidig karakter og er konkret skriftlig avtalt med styret. Styret eller andre på vegne av styret, vil uten varsel kunne fjerne og avhende eventuelle slike hensatte «saker og ting» for eierens regning og risiko.

Vi vil komme tilbake til konkrete utendørs oppgaver for dugnaden etter vårt styremøte 9. oktober, der vi skal behandle forslag fra hagekomiteen om hva de mener er ønskelig å få utført i hagen og på tomten forøvrig.

Oslo, 19. september 2023

Med hilsen

Kåre A. Syltebø /s/
Styrets leder