Salget av Hageleiligheten

Godkjenning av vår nye aksjonær -Aurora Hjort-Jensen  

Som de fleste av dere sikkert har fått med dere var det stor deltakelse på visningen av Hageleiligheten søndag 28. april. Hageleiligheten ble etter en budrunde dagen etter solgt for kr 4 280 000.

Den heldige kjøper er Aurora Hjort-Jensen, som fylte 28 år dagen etter at hun fikk tilslaget på Hageleiligheten. Styret har i dagens styremøte godkjent Aurora Hort-Jensen som ny aksjonær og har fattet de nødvendige formelle vedtak om vedtektsendringer og utvidelse av aksjekapitalen med en aksje tilknyttet Hageleiligheten, i samsvar med de fullmaktene vi fikk fra den ekstraordinære generalforsamlingen den 18.oktober 2023.

Overtakelsen av Hageleiligheten er avtalt til å være fredag 24. mai, kl. 09:00, selv om noen av formalitetene med registreringen av ny aksjekapital etc. muligens tar litt lengre tid.

Når overtakelsen har funnet sted vil vi innkalle vår nye aksjonær til vår ordinære generalforsamling 20. juni 2024, så da får dere alle forhåpentligvis anledning til å treffe henne og ønske henne velkommen, og hun får treffe oss.

Oslo, 13. mai 2024

Med hilsen  

Kåre A. Syltebø /s/
Styrets leder