Tilbud om fjerning av byggestøv og vask

Vi har innhentet et tilbud som gjengitt under, som kan benyttes av de som eventuelt ønsker ekstern hjelp til vask av leiligheten etter vindusutskiftingen.

«Viser til en hyggelig samtalen forrige uke, jeg tilbyr prisen for en time arbeidet 399 kr eks mva (498,75kr inkl mva). Total prisen avhenger av brukte timer.
Arbediet inneholder fjerne bygge støv, vaske gulv og / ewent vaske vinduer om noen vil ha det. Alle kan fortelle oss hva de vil bestille, eller hvor mange timer de ønsker å bestille for ikke å overstige avtalt totalbeløp, da tar vi så mye som mulig i den tiden.
Vi garanterer effektivt og raskt arbeidet.
For å redusere støvansamling anbefaler vi å dekke møbler, sofaer og kjøkkenskap med plastfolie,  rulle opp tepper og fjern småting, bilderammer etc fra benkeplater, møbler og bord.
Ha en super fin mandag.
Mvh
Iweta Nowakowska
daglig leder
mob. 966 81 543
e-post: 
post@trimo.no»

Etter ny kontakt med forespørsel om muligheten for arbeid på kveldstid fikk vi følgende svar:

«Viser til telefonsamtalen vi kan ta jobben ettermidag/kveld. Det kommer 25% til timepris fra kl 17:00. Mellom kl 6:30- 17:00 er vanlig pris.
Betaling for arbeidet skal skje via Vipps umiddelbart etter at arbeidet er utført, faktura sendes på epost.
Trimo AS org.nr.: 913156854 MVA
Lienga 6, 1414 Trollåsen
www.trimo.no"

Boligselskapet har god erfaring med vedkommende som ble benyttet av Utleiemegleren til å vaske ned Hageleiligheten etter at leieboeren hadde flyttet uten tilfredsstillende rengjøring.

Den enkelte aksjonær som eventuelt ønsker å benytte seg av tilbudet, må selv både kontakte, bestille og betale dette på egen hånd.

Oslo, 15.4.2024

Kåre A. Syltebø /s/
Styrets leder